Kan Alli slankepiller hjælpe dig med vægttab?

Xenical, senest anti-fedme, vægttab håndkøb slankepille, er kommet lige på det rigtige tidspunkt. Omkring 65 procent af voksne i USA og nu snart i EU og Danmark er overvægtige eller fede, og Europa er ikke så langt bagefter. Og Orlistat slankepille er kommet til undsætning. Lad os nu se, hvad kost pille er, og hvordan det kan hjælpe dig med at tabe den overdrevne vægt.

Kan Alli kost pille virkelig hjælpe dig med at tabe?

Alli slankepille er en reduceret styrke version af recept vægttab stof Xenical, som også er kendt som Orlistat. Det har en lang sikkerhed rekord og nogle virkelig opmuntrende kliniske resultater. Når Xenical blev anvendt i forbindelse med vægttab, resultaterne var ganske forbløffende. Forsøgsgruppen mistet et gennemsnit på 12,4 kg i løbet af en seks måneders periode, og dem, der fik placebo, har kun tabt halvdelen af ​​dette beløb.

Hvordan Alli kost pille værker?

Alli arbejder i dit fordøjelsessystem. Det virker ved at forhindre enzymer i fordøjelsessystemet fra at bryde ned omkring 25 procent af alle de fedt du spiser. Da fedt ikke kan absorberes af dit fordøjelsessystem, det passerer lige gennem kroppen og det sker naturligt. Og det virker kun på disse enzymer i dit fordøjelsessystem, der nedbryder fedt, og ikke på nogen anden fordøjelsesenzymer.

Er der nogen bivirkninger af Alli kost pille?

Nå, der faktisk er nogle potentielt ubehagelige behandling virkninger, som kan opstå. Kalde dem “bivirkninger” ville være faktisk misvisende. Her er hvorfor …

Hvis du spiser for meget fedt, kan afføring ofte synes fedtet og udsender en uheldig lugt. Men dette er ikke en bivirkning, det er sådan det Alli slankepille fungerer. Det er den egentlige behandling af Alli kost pille. Og disse behandlingseffekt ikke er skadelige på nogen måde, du bare tabe fedt, ikke at miste elektrolytter. Og man ville nok hellere have, at overdreven fedt skyllet væk, hvilket er absolut bedre end få det wrap omkring din taljen eller tilstoppe arterierne.

Og alle disse behandlingseffekt kan styres ved at reducere kosten fedtindhold, mens du tager Alli kost piller. Omkring 15 gram fedt pr måltid anses i høj grad at reducere eller endda fjerne disse behandlingseffekt. Så, spise sundt, ved at reducere mængden af ​​fedt i din kost, kan virkelig hjælpe minimere alle disse behandlingseffekt.

Kan jeg bruge Alli kost pille sammen med mit vægttab program?

Bestemt, ja. Alli slankepille virker specielt godt med “fedtfattig kost”, og grunden til det er helt indlysende. Jo mere fedt, du tager i, at de mere for at komme ud på den anden side. Det er sund fornuft. Spis sundt, reducere mængden af ​​usunde, mættede fedtstoffer i din kost og kombinere det med Alli slankepiller. Resultaterne kunne bare være overraskende, på en positiv måde selvfølgelig.

Alli slankepiller har definitivt været at få resultater, især nu, at de er tilgængelige i en over-the-counter form. Men der er nogle meget rodet bivirkninger til denne medicin, bør du helt sikkert overveje, før du lægger ned $ 45- $ 55 for en flaske.

Alli kost piller virker ved at blokere kroppens evne til at absorbere fedt. Faktisk vil kun 25% af det fedt, du spiser, mens du tager Alli blive absorberet af kroppen. Resten af ​​det vil blive elimineret som affaldsprodukter. Det betyder, at lægemidlet helt blokerer mængden af ​​fedt, som du indtag. Det betyder også, at du vil begynde at løs vægt højre væk.

Ifølge de fleste slankepille anmeldelser, problemet med xenical er ikke dens effektivitet. Problemet med Alli er den mest almindelige “behandlingseffekt”. Når blokkene narkotika din krops evne til at absorbere fedt, alt det fedt skal gå et sted. Nogle brugere af kost piller har rapporteret at have ulykker – kaldet “orlistat oops” – når de forvilder uden for grænserne for deres kost.

Den anden store kritik af kost piller er, at det reelle vægttab skyldes den streng diæt, at xenical brugere skal følge for at undgå disse såkaldte “behandling virkninger”. Derfor kan du bare holde sig til et lavt kalorieindhold, fedtfattig kost og få de samme resultater uden mulighed for rodet bivirkninger. Kritikere i slankepille anmeldelser har påpeget, at alle har en tendens til at tabe sig, når de er på stærkt diæter.

Under alle omstændigheder er Orlistat ikke beregnet til langsigtet slankekure, og bør ikke anvendes af folk, der har brug for at tabe store mængder af vægt. Xenical er heller ikke det eneste, du skal gøre for at tabe sig, og selv med de “behandlingseffekt” det vil ikke være effektive til at fremme vægttab, medmindre du holder dig til en fedtfattig kost.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s