Nødder – en anden god snack til brændende fedt

Gode ​​snacks til at tabe sig omfatter en række fødevarer, der indeholder protein, hvor nødder er en levedygtig kilde. Der er mange nødder, der er tilgængelige i den lokale købmand som jordnødder, pecannoter, cashewnødder, Macadamia nødder, solsikkefrø og mange flere.

Tilføjelse af rå nødder til din kost er et afgørende skridt for holistisk vægttab. Disse små krafthuse kan spare dig i en kniv og vil faktisk hjælpe dig med at kaste de uønskede pund. Husk: Spis fedt for at tabe fedt!

Spise rå nødder skaber ikke kalorieindtaget, som du ville forvente, fordi 5% til 15% af kalorierne ikke absorberes af din krop. Dette skyldes huden på møtrikken og hvor godt møtrikken tygges op i munden. Begge har en tendens til at påvirke fordøjelsen. Fordi kalorierne frigives langsomt, vil du føle sig meget mere opfyldt, og din appetit vil forsigtigt blive undertrykt.

Alle nødder er høje i protein og enumættet fedt (gode fedtstoffer). Ud af alle de forskellige typer nødder er mandler og valnødder de sundeste.

Nødder er perfekte snacks til fedt tab, der er meget praktisk. For eksempel, før man går i gymnastiksalen, kan mange mennesker spise en håndfuld jordnødder til et ekstra proteinspark for at hjælpe dem gennem deres træning. Selv jordnøddesmør er relativt sund, selvom for meget jordnøddesmør kan føre til overskydende kalorier, der tager væk fra dens fordele.

En ting at huske om at købe nødder er natriumindholdet. Overdreven natrium kan føre til en række sundhedsmæssige problemer og bidrage til vægtøgning i nogle tilfælde. Nødder, der er tørret ristet uden salt, er de bedste sunde snacks til vægttab, selvom mange virksomheder har lavt salt eller “let saltet” også. Nødder kan let måles til den korrekte serveringsstørrelse og kan pakkes op til at bære i lommebøger og frokostbokse til den hurtige snack, der pakker et slag.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s