Populærer slankemidler – pas på!

Ofte er vi ikke får alt i vores kost, så vi har brug for at supplere, når det kommer til fedttab, lad mig vise dig det bedste supplement til at hjælpe dig med at få den bedst fedttab muligt. Antallet en ting at huske er, at de fleste af dine resultater kommer fra rigtig mad, så tror ikke, at måltid udskiftning formel ved hvert måltid er en god ting.

Du bør kun udskifte to måltider på max med shakes, normale fødevarer hjælper med at forbrænde fedt hurtigere end at spise en ryste på grund af den termiske effekt. Hver gang du spiser noget, din krop skal arbejde meget hårdt for at fordøje det, især protein, så du brænde op omkring 20% ​​af dine daglige kalorier gennem denne alene!

De bedste kosttilskud for fedt tab er en multi-vitamin, EFA’er, koffein og MCT-olier. Du sandsynligvis spørger, hvorfor jeg ikke notering en hel masse kosttilskud du aldrig har hørt om, der har overdrevne påstande … Right?

Nå, sandheden er, at de ikke virker.

En multi-vitamin, såsom Country Life Multi 100 (den mest potente multi på planeten), vil holde dig sund, så du aldrig få syge og miss træning / sjuske med motion. Det hjælper dig også til at forbrænde fedt ved at holde alle dine mineraler og vitamin niveauer i form.
Essentielle fedtsyrer eller essentielle fedtsyrer hjælpe, fordi vi har så lavt indtag af gode Omega 3 niveauer, de er afgørende for at holde et godt helbred, hud, hår og passe dine led.
Koffein øger dit stofskifte og hvis det tages før en træning (som en varm cuppa eller en pille) vil stimulere massive fedttab og også øge din intensitet i træningen = mere fedt tab.
MCT-olier har så mange fedt tab fordele, de gør du føler dig fuld, så du ikke i løbet af spise, de er lavere end nogen anden fedt i kalorier, de er brændt op straks i leveren og bruges til energi og har vist sig at hjælpe med vægttab.
Protein pulver er også fantastisk til at få et hit, når du sidder fast uden en plade af varm mad foran dig.
Hvis du er seriøs omkring at tabe kropsfedt og komme ind i bedste form af dit liv, uanset hvad dine nuværende omstændigheder er, lad mig få dig der nu.

Jeg har en helt ny guide til at hjælpe dig med at forbrænde fedt og komme ind i den nøjagtige form, du ønsker, fra nu. Dette er præcis, hvordan mig og mine klienter gøre det hver gang. Download “Trin for trin Fat Loss System” gratis her i dag: Fat Loss Guide. Plus jeg har også e-mail adgang til at tale med mig, hvis du har spørgsmål.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s